Kiknek ajánljuk?

Panorámás szálláshely a Dunakanyarban, Dömösön pároknak, családoknak vagy baráti társaságoknak.
 

SZÁLLÁSFOGLALÁS, ELÉRHETŐSÉGEK

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ, SZOBÁK


LÁTNIVALÓK A SZÁLLÁSHELY KÖRNYÉKÉN
 
A Dunakanyar egyik leszebb panorámájú szálláshelye, a Villa Panorama Artist ideális mindenkinek, aki nyugodt, pihentető, felemelő környezetben szeretné tölteni szabadidejét. A gyönyörű táj, a szállást övező erdőségek és hegyek, a természet friss illata mindenki számára ideális környezet a kikapcsolódáshoz, pihenéshez.

Szálláshely pároknak

Töltsön el pár romantikus napot kedvesével a csodás Dunakanyarban és élvezze a szálláshely gyönyörű panorámáját!  

Közös séták a Duna-parton, reggelik a teraszon, borozgatás a verandán és mind emellé a csodás panoráma.... A Villa Panorama Artist bájos épülete, a gyönyörű táj, a természet nyugalma biztosítja a meghitt hangulatot és romantikát... a többi már nem rajtunk múlik! ;)

Szálláshely családoknak

Dömösi szálláshelyünk a családoknak is megfelelő választás - 6 fő (2 szobában - 2+4 fő) kényelmes elszállásolására alkalmas. A szállás teljesen felszerelt, a kisvillától kezdve az ágyneműig és törölközőig mindent biztosítunk!

A Villa Panorama Artist 3000 négyzetméteres, hegyoldalba felkúszó kertje és a kert végében kezdődő pilis erdőségek megannyi izgalmat tartogat a gyerekeknek és természetesen a szüleiknek. Ne lepődjenek meg, ha esténként egy szarvas köszön le az erdő széléről! :)

A szálláshely konyhája teljesen felszerelt, nem kell azon gondolkoznia, hogyan készítse el a család kedvenc ételeit. Sőt a hátsó kertben grillezhet, bográcsozhat vagy szallonát is süthet - ráadásul a tűzrakóhelytől élvezehti a Visegrád irányába feltáruló dunakanyarti táj képét. A kerti sütögetéshez is minden eszközt biztosítunk a tüzifától, a tárcsás hússütőn át a bográcsig. 

A közös étkezésekhez pedig mi lehetne ideálisabb helyszín a verandánál, ahonnan gyönyörködhet a dunakanyar panorámájában vagy távcsővel számolhatja a Dunán elhaladó hajókat.

Ha inkább tévézne kicsit, számos TV csatorna közül is válogathat.

Szálláshely baráti társaságoknak

Töltsön pár kellemes, nyugodt napot barátaival a Dunakanyarban! Olyan szállást keres, ahol együtt lehet a társaság, ahol sztorizhatnak, főzőcskézhetnek, kirándulhatnak együtt és ha mindez késő éjszakába nyúlik... nem zavarnak senkit?

Dömösi szálláshelyünk mindehhez ideális helyszínt biztosít: nagy közösségi terek az épületben és a teraszon, bográcsozási és sütögetési lehetőség a kertben, panoráma, hatalmas kert, nyugalom, és az Ön társasága.
 
Tekintse meg a szállásdíjakat!
Tudjon meg többet a dömösi szálláshelyről!
Cím: 2027 Dömös, Táncsics Mihály utca 25. © 2016 villapanoramaartist.hu - Minden jog fenntartva! email: info (kukac) villapanoramaartist.hu info (kukac) villapanoramaartist.hu (+36) 30 326 7305